Onze doelgroep

Single-Inn is opgezet voor de single in de leeftijd van ca. 35 – 55 jaar met een christelijke levensovertuiging. Ben je niet gelovig dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Het kan voorkomen dat het christelijke aspect naar voren komt tijdens het programma dan vragen we je er respectvol mee om te gaan.

Heel strikt nemen wij deze leeftijd niet. Ook als je jonger of ouder bent en het gevoel hebt dat je bij Single-Inn past, ben je van harte welkom!

Wil je meer weten. Neem gerust contact op met;

Erna Kraaijeveld, 06 -50546045 of pwkraaijeveld@hotmail.com

 

 

2 thoughts on “Onze doelgroep”

  1. Goede website, Erna! Het ziet er professioneel uit, bijvoorbeeld als ik het onderdeel Agenda zie met de locatie op Google Maps en het automatisch opnemen in je eigen agenda. Nog een puntje voor wat betreft de foto’s: plaats ook nog wat foto’s van de andere avonden. Denk bijvoorbeeld aan de eerste avond bij de Bunckman en het bowlen bij de Ruggestee in Hoenderloo. Ga zo door! Singles die nog niet op een avond van Single-Inn zijn geweest, zou ik willen oproepen om een keer te komen. Het is er inderdaad gezellig, laagdrempelig en leerzaam als op een avond iemand is uitgenodigd om iets te vertellen over een bepaald thema. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee.

Geef een reactie